top of page

Tule vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoiseksi? Mitä, missä, miten?

Yhdistyksemme on varsin nuori, joten jokainen vapaaehtoinen on meille tärkeä! Voit osallistua vapaaehtoistoimintaan kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan. Toimintamme on valtakunnallinen ja tapahtuu pääosin verkossa. Vapaaehtoisena olet mukana edistämässä maahan muuttaneiden mielenhyvinvointia sekä auttamassa kriisitilanteessa olevia.

Voit tehdä hyvää monella tapaa joko yhdistystoiminnan taustajoukoissa tai auttamisen eturintamalla. Jos olet kielitaitoinen sote- tai koulutusalan ammattilainen vapaaehtoisena voit tukea kriisitilanteessa olevia pakolaisia ja edistää heidän psyykkistä hyvinvointia. Jos olet muun alan ammattilainen voit toimia yhdistystoiminnan aktiivina ja sillä mahdollistaa yhdistyksen toimintaa.

 

Voit ehdottaa meille myös uudenlaista vapaaehtoistoimintaa. Olemme kiinnostuneita sekä kertaluonteisista tapahtumista että pidempikestoisesta vapaaehtoistoiminnasta. Vapaaehtoiset saavat yhdistykseltä koulutusta ja tukea tehtäviinsä. 

Esimerkkejä vapaaehtoistehtävistä:

  • Tarjoa tukeasi tukikeskusteluissa, vertaistukiryhmän vetäjänä tai tukisuhteessa.

  • Toimi yhdistystoiminnan aktiivina, viestijänä tai vaikuttajana.

  • Auta talkoissa tai tapahtumissa.

Erityisesti tarvitsemme uusia hallituksen jäseniä vahvistamaan yhdistyksen hallintoa. Yhdistyksemme toiminta on vasta kehittymässä, pääset toteuttamaan ja kehittämään Fenix Finland ry:n yhdistyksen toimintaa toimimalla hallituksen tai työryhmän jäsenenä, sparraajana, sihteerinä, talous- tai vaikkapa jäsenvastaavana. Someta, kuvaa, bloggaa, ota kantaa tai auta markkinoinnissa.

 

Saat mahdollisuuden vaikuttaa, hyödyntää osaamistasi ja löytää uusia ystäviä. Voit hyödyntää taitojasi, luovuuttasi ja mielenkiintosi kohteita ja oppia uutta.

 

Tule mukaan palkitsevaan vapaaehtoistyöhön ja hyödynnä taitoasi yhteiskunnallisesti tärkeän asian yhteydessä, sinua tarvitaan!

Täytä ilmoittautumislomake ja tulee Fenix Finland ry:n vapaaehtoiseksi! Paina tästä

*Tiedot tallennetaan Fenix Finland ry:n asiakasrekisteriin ja kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

bottom of page