top of page
  • Writer's picturefomintat

Taideterapiakurssin päättäjäiset ja taidenäyttely Espoossa

Päivitetty: 7. maalisk. 2023


Elokuussa päättyi kahden kuukauden ajan maalien ja linjojen kautta keskustelimme lasten kanssa sisimmästä.


Luovuuden kautta puhuimme tunteista, tunnemaailmasta ja siitä, miten ne näkyvät kehossa.Lapset esittelivät kokemuksiaan paperille ja miettivät, kuinka he kokevat stressiä ja kuinka voi auttaa itseään selviytymään vahvoista tunteista.Keskustelimme peloista, niiden syntymisestä ja yhdessä etsimme tapoja selviytyä niistä. Harjoittelimme itsetunnon parantamista. Lapset tutkivat vahvuuksiaan ja löysivät myös tapoja luottaa niihin vaikeina aikoina.Piirtämisen kautta muutimme näkökulmaa meneillään oleviin tapahtumiin ja opimme etsimään ulospääsyä vaikeista tilanteista.

Samalla työskentelimme äitien kanssa. Yhteinen työmme tähtäsi perheen resurssien löytämiseen sekä perheen psykologisen joustavuuden lisäämiseen.


Lopputuloksena syntyi näyttely lasten taideteoksista, joita esittelimme Kaivossa. Kiitos KAIVO kohtaamispaikalle, joka tarjosi meille tilaa ja tarvikkeita luovuudelle!Kiitämme kurssin vetäjää, taideterapeuttia ja Fenix-vapaaehtoistyöntekijää Darja Karpovaa hänen huolehtivaisuudestaan, huomaavaisuudestaan ja upean tunnelman luomisesta!11 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page